“Strategie-Hulp-On-Demand (SHOD)”

uw ‘meewerkend voorman’ bij de strategische opbouw en -ontwikkeling  van uw organisatie

Over ons

Even voorstellen

Pull& Push is opgericht door Ruud Pullen. Ruud woont in de Hof van Twente (Markelo) aan de voet van de Herikerberg. Hij behaalde zijn MSc. in Business Management (MBM – Organisatiekunde) in 2000 en heeft sinds zijn afstuderen in 1979 een zeer succesvolle carrière doorlopen als leidinggevende en eindverantwoordelijke bij diverse (multi)nationals en internationale maak- en handelsbedrijven.

Ruud is een gecertificeerd Business Examiner en media spokesman en is onderlegd als toezichthouder voor MKB-organisaties.

Hij houdt zich sinds 2012 bezig met strategische trajecten bij zeer diverse en uiteenlopende bedrijven om hiervan vitale, duurzame bedrijven te krijgen met innovatieve producten en diensten, betrokken medewerkers en tevreden klanten.

Deze trajecten voert hij uit als zelfstandig partner en adviseur bij Management Strategen, hét succesvolle bureau dat in alles wat zij doet wil bijdragen aan het leggen van verbinding tussen hoog en laag, sterk en zwak.

Ruud Pullen
Strateeg, adviseur en persoonlijk coach

Pull& Push werkt op basis van deze zelfde beginselen.

Doelgroep:

Moedige self made ondernemers, directeuren, aanvoerders en/of bestuurders.

MKB-organisaties of -instanties, Start Ups en Scale Ups.

Pull& Push werkt op basis van deze zelfde beginselen.

Doelgroep:

Moedige ondernemers, directeuren, aanvoerders en/of bestuurders.

MKB-organisaties of -instanties, Start Ups en Scale Ups.

Pull& Push werkt op basis van deze zelfde beginselen.

Doelgroep:

Moedige ondernemers, directeuren, aanvoerders en/of bestuurders.

MKB-organisaties of -instanties, Start Ups en Scale Ups.

Pull& Push groeit uit tot een onafhankelijk en specialistisch kantoor waar men via aanschaf van een value-package, naar behoefte, op afroep en wanneer u dit wenst toegang krijgt tot vakkundige kennis en expertise op strategisch vlak (organisatie, leiderschap, commercie, coaching).

Korte lijnen, direct reageren en snel en vakkundig schakelen (ook tussen vakgebieden). Verantwoordelijkheid nemen, inspireren en prikkelen om klanten snel accelererend en excellerend op een hoger plan naar meer vernieuwing, toegevoegde waarde, zingeving en naar nog betere kansen en de betere omzet met meer rendement te brengen.

U krijgt altijd het beste antwoord omdat Pull& Push is ingebed in een uitgebreid en sterk netwerk van kenniswerkers en professionals. In voorkomende gevallen kunnen zij u op andere aanpalende gebieden en in directe zin, verder helpen of ondersteunen.

Eén van deze partijen is vanzelfsprekend Management Strategen.

Pull& Push is 100% gecommitteerd om u te ondersteunen op strategisch gebied. Zowel op afstand als op locatie. Na aanschaf van een value package biedt Pull& Push zeer laagdrempelig en voor een aantrekkelijk tarief, Strategische Hulp On Demand (SHOD expertise).
Zij is een professionele Business Partner, die up-to-date is en met u meedenkt over (toekomstig) beleid.

Pull& Push biedt kennis en expertise aan op strategisch gebied. Naast het verhogen van de doelgerichtheid en het rendement van de organisatie, verhoogt dit ook de effectiviteit van de leidinggevenden, het team en de teamleden.

Pull& Push doet dit alles met de maat van de klant en met oog voor haar omgeving,

Kortom: Pull& Push biedt optimale voortgang en leidt tot het beste resultaat.

My Value